Pechhulp

 

TTB van der Eng is eerder door alarmcentrale SOS International uitgeroepen tot  "Beste pechhulpverlener van Nederland". Wij zijn hier als bedrijf zeer trots op, het is een bevestiging dat wij als bedrijf kwaliteit leveren naar de klanten van de SOS.

Voor verschillende opdrachtgevers wordt door ons 7 dagen per week, 24 uur per dag, pechhulp verleend aan gestrande (vracht-) auto's of motoren. Deze service is erop gericht de klant middels een starthulp of noodreparatie weer op weg te helpen. Indien het voertuig niet ter plekke kan worden gerepareerd, wordt er contact opgenomen met de desbetreffende alarmcentrale. Vervolgens zal het voertuig naar een eindadres worden getransporteerd. Indien u, als klant, recht heeft op vervangend vervoer kan vanaf onze locatie een vervangende auto worden ingezet. In geval van kleine mankementen (verkeerd getankt, lekke band, defecte accu, startmotor of dynamo) treft u bij ons bedrijf een volledig ingerichte werkplaats aan. Indien de onderdelen voorradig zijn kunnen onze medewerkers de reparatie direct uitvoeren. De eisen die worden gesteld door onze opdrachtgevers worden steeds hoger en daarmee de geleverde kwaliteit ook. Te denken valt aan kortere aanrijtijden, hogere slagingspercentages, speciale pechhulpvoertuigen en merkspecifieke trainingen.

Vervangend vervoer

 

Als depothouder van AVN, Rentrunner en DRIVE ON kunnen wij in overleg met de leasemaatschappij of alarmcentrale een vervangende auto aanbieden. Deze mogen wij alleen uitgeven indien u een geldig Nederlands rijbewijs en bankpas bij u heeft.

Waar moet u op letten als u de vervangende auto mee krijgt:

  • Zie erop toe dat u de auto schoon en afgetankt mee krijgt. U dient hier ook voor te zorgen als u zelf de auto weer inlevert.
  • Controleer de vervangauto op schade en of deze vermeld staat op de huurovereenkomst.

 

Waar moet u op letten voordat u de auto inlevert:

  • Zorg dat u de huurovereenkomst meeneemt.
  • Bij overschrijding van de inleverdatum/-tijd dient u zelf met de verhuurmaatschappij contact op te nemen.
  • Ook voor verlengingen, vragen of problemen verwijzen wij u door naar de verhuurmaatschappij / leasemaatschappij.
  • De vervangauto dient na gebruik, schoon en afgetankt, ingeleverd te worden bij één van de onderstaande leveranciers van de huurauto.

 

Natuurlijk kunt u ook bij ons de vervangauto weer inleveren. Dat kan op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Op zaterdag en zondag kan dat na telefonisch overleg.

Klik op één van de onderstaande logo`s voor het inleverdepot bij u in de buurt.