Point S Bandenservice Zwart B.V.

Point S nu ook in Heemskerk; Bandenservice Zwart. Point S, van oorsprong een Frans bedrijf, is de grootste keten van onafhankelijke bandenspecialisten in Europa. point S is actief in 20 landen, met meer dan 1.950 verkooppunten en biedt de particuliere en zakelijke markt een professionele dienstverlening.

Wij zijn onderdeel van deze grootste onafhankelijke keten in Europa. Hierdoor kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen onze banden aanbieden en zijn daarmee snel voordeliger dan andere bedrijven. U kunt bij ons terecht voor zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden. Banden voor lichte bedrijfswagens, caravans en andere aanhangwagens leveren en monteren wij ook. Wij bieden ook de mogelijkheid uw banden op te slaan. Ze gaan dan schoongewassen de opslag in wat vooral voor winterbanden gunstig is, zodat o.a. pekel geen invloed heeft op de staat van de banden en/of velgen. Vanzelfsprekend doen wij ook het uitlijnen en balanceren van uw banden. Naast de A-merk banden leveren wij ook eigenmerk banden zoals de Point S Summerstar en de Point S Winterstar. Innovatieve banden die door een zeer bekende A-merk fabrikant worden geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, maar dan ook nog eens zeer concurrerend geprijsd zijn. Het wisselen van uw banden kan gebeuren terwijl u daar op wacht. Wij bieden een wachtruimte met werktafel en gratis Wifi.

Naast de bandenservice kunt u ook bij ons terecht voor klein onderhoud en APK van uw auto. Hiermee bieden wij een totaalpakket voor het onderhoud aan uw auto.

Vanzelfsprekend hebben wij in de vestiging de modernste apparatuur staan, zodat wij een perfecte montage, inclusief balanceren en uitlijnen kunnen garanderen. Daarom geven wij iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct!

Naast de gebruikelijke openingstijden kunt u altijd contact met ons opnemen of u op een afwijkend tijdstip terecht kan. U wordt bij ons geholpen en geadviseerd door een enthousiast team.

Point S Heemskerk

Point S Bandenservice Zwart B.V.
Lijnbaan 59a
1969 ND HEEMSKERK
tel 0251-203090

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag en zondag op afspraak